[Pkg-acpi-devel] Foto's luchtopname boven provincie Antwerpen

Simon Schmitt - Globalview, photographie aérienne globalview at skynet.be
Mon Mar 24 19:41:23 UTC 2014


Beste,

De eerste vlucht voor luchtfoto's (en video's) boven de provincie Antwerpen is momenteel in volle voorbereiding.

De beelden zullen in de loop van de maand mei of begin juni tijdens een zonnige dag vanuit een helikopter (of drone*) worden genomen.

Hierbij bied ik u de gelegenheid om mij aan verminderd tarief uw luchtfoto's "op maat" toe te vertrouwen. De kosten - helikopter en administratie - worden immers over alle deelnemers verspreid.
 
Hieronder vindt u alle details van dit aanbod:

De dienstverlening omvat:

- Een voorafgaande briefing op de site(s)
- Alle nodige middelen voor de professionele beeldopname: helikopter, digitale full frame toestellen (shooting in RAW) en extra lichtgevende Nikkor beelden, uitwendige gyroscopische stabilisatie op 2 assen.
(*er zal uitzonderlijk kunnen worden gebruik gemaakt van een drone voor beelden op lage hoogte en boven privé grondgebied).

Alle HD (36,3 miljoen pixel) beelden worden u op een DVD geleverd, in de gewoonlijke digitale TIFF en/of JPEG 300dpi, na grafische optimalisatie DxO©, Aperture© & eventuele kleine Photoshop© retouches.
De video's worden via Final Cut Pro© behandeld en in het Apple ProRes 422 en 1920x1082 formaat (Full HD), 25 beelden/seconde, geleverd.

- Overdracht van rechten zonder tijdsbeperking voor alle gebruiken: drukwerk, publicaties, verspreiding, internet, enz... 

Prijzen en voorwaarden:

De prijs voor deze vlucht is eenzelfde forfait voor alle klanten: 
> De prijs voor de foto's bedraagt 620 euro excl. btw per doelwit.
> De prijs voor de video bedraagt 430 euro excl. btw per minuut.
(BTW 21%)

Indien dit voorstel u aanspreekt, gelieve voor 2 april met me contact op te nemen. Dit is de uiterste datum om tijdig de nodige toelatingen te kunnen verkrijgen.

... en als u nog vragen heeft, kan u me ook rechtsreeks bereiken op het nummer +32/472 800 900 (in English - sorry I a French - ou en Français;-), of een kijkje nemen op http://www.globalview.be (op de dag van vandaag meer dan 80.000 luchtfoto's van de Benelux). 

Ik hoop dat we binnenkort kunnen samenwerken!

Vriendelijke groet,
Simon Schmitt, Luchtfotograaf

GLOBAL VIEW Sprl
Rte de Perwez, 144. 5310 Aische-en-Refail
BTW: BE 0477 863 669

http://www.globalview.be - simon at globalview.be
GSM (rechtsreeks): +32/472 800 900 - TEL : +32/81 24 12 38

---
Gelieve ons te verontschuldigen indien deze mail voor overlast zorgde. Om niet meer van onze vluchten op de hoogte te worden gehouden, volgt u deze link: http://www.globalview.be/n/bl/?e=pkg-acpi-devel@lists.alioth.debian.org&c=ANTWERP_March2014



More information about the Pkg-acpi-devel mailing list