[Pkg-acpi-devel] Foto's luchtopname boven Vlaanderen

Simon Schmitt - Photographie aérienne globalview at proximus.be
Mon Jun 6 17:18:26 UTC 2016


Beste,

We zijn momenteel in volle voorbereiding van de eerste vluchten voor luchtfoto's en video's van het seizoen.
Vanaf het moment dat het weer terug beter wordt, zal ik opnieuw boven het Provincies Antwerpen en Oost Vlaanderen vliegen.

U wenst van de gelegenheid gebruik te maken om beelden op maat en van hoge kwaliteit van één of meerdere van uw sites te bekomen ?

Dan vindt u hieronder meer details over ons aanbod:

De basisopdracht houdt het volgende in:
-    Een voorafgaande briefing op de site.
-    Alle nodige menselijke en materiële middelen voor de uitwerking van de beelden: administratieve toelating, helikopter, piloot, fotograaf, grafisch vormgever.
-    Het gebruik van de meest efficiënte huidige technieken: foto's vanuit een helikopter op zeer lage (details), gemiddelde (gericht) of grote hoogte (context) en vanuit alle mogelijke hoeken, high-end Full Frame cases (shooting in RAW), professionele objectieven (Groothoek en Tele), gyroscopische stabilisering op 3 assen, directe cadrage, vlucht zonder deur. 
-    Levering van alle beelden in digitaal formaat in uiterst hoge resolutie van 36,3 miljoen pixel in 300dpi, na grafische optimisering en goedkeuring, op DVD of via download. 
-    De licentie voor alle gebruiken (drukwerk, web, publicatie, enz...) zonder beperkingen van vorm of tijdsduur.

NB: voor sommige specifieke bestellingen (kleine site, laag zicht, groothoek, beperkte resolutie) kunnen we ook een drone gebruiken. We moeten echter wachten tot hun gebruik in België wordt toegelaten. 

Tarieven: 
Voor deze vlucht is het verlaagd tarief voor "groepsbestellingen" van toepassing:
De forfaitaire kostprijs voor de hele opdracht zoals hierboven beschreven bedraagt 655,- excl. BTW (BTW 21%) voor één doelwit (degressief tarief vanaf 3 sites).

Antwoord indien dit aanbod u interesseert gewoon op deze mail, met de gegevens van de site(s) die moet(en) worden gefotografeerd. Ik zal vervolgens met u contact opnemen om een afspraak te maken voor een voorafgaande briefing ter plaatse.

Global view staat ook voor:
- Ervaring: 13 jaar exclusieve luchtfoto's.
- Respect van de regels: luchtvaart wetgeving, verzekering.
- "Zonnige" foto's: eens de vlucht klaar is, blijven we stand by staan terwijl we op gunstig weer wachten.
- Gegarandeerd resultaat, op maat van uw verwachtingen.

Als u nog verdere vragen heeft, kan u ook steeds per mail of telefonisch, op het nummer 0472 800 900 (in het Frans of in het Engels, ik ben Fransman), bij mij terecht.
Neem ook even de tijd om onze fotodatabase met een deel van onze luchtfoto's van de Benelux sinds 2003 door te nemen: http://www.globalview.be.

Met vriendelijke groet,

Simon Schmitt
Fotograaf, uitbater.

GLOBAL VIEW Sprl
Clos des Blancs Moussis, 5 - 1348 LLN
Ondernemingsnummer: BE 0477 863 669
http://www.globalview.be - simon at globalview.be
GSM (rechtsreeks): +32/472 800 900 - TEL : +32/10 22 99 38

---
Indien u niet meer op de hoogte wenst te worden gehouden van de vluchten die in voorbereiding zijn, klik dan op volgende link om u uit te schrijven: http://www.globalview.be/n/bl/?e=pkg-acpi-devel@lists.alioth.debian.org&c=VLA_Juni2016More information about the Pkg-acpi-devel mailing list