[Pkg-ayatana-devel] Od Stephanie Lea!

stehiane leo stephanieleo13 at outlook.fr
Wed Aug 23 18:55:43 UTC 2017


Od Stephanie Lea!

Píšu vám toto posolstvo so slzami a smútok a viem, že táto správa môže prísť k vám ako prekvapenie, som Stephanie Leo. Jediná dcéra. Môj otec bol veľmi bohatý kakaový obchodník na pobreží Abidžanu v Pobrežia Slonoviny (Cote Ivoire), otec bol otrávený jeho obchodnými partnermi na jednom z výletov na služobnej ceste.

Moja matka zomrela, keď som bola dieťa a odvtedy ma otec mne tak zvláštne. Pred smrťou môjho otca v súkromnej nemocnici v Abidjanu mi tajne zavolal na posteľ a povedal mi, že má sumu (7,500,000.00) sedem miliónov päťsto tisíc amerických Dorellov, ktorí sú v pevnom / Jedna z medzinárodných bánk tu v Abidjane, použil moje meno ako svoju jedinú dcéru pre ďalšieho Kina pri ukladaní fondu. Môj neskorý otec mi dal pokyn, aby som hľadal zahraničného partnera v krajine podľa môjho výberu, kde budem prevádzať tieto peniaze a využívať ich na investičné účely, ako je napríklad správa nehnuteľností alebo manažment hotelov.

Úprimne sa snažím o vašu pomoc nasledujúcimi spôsobmi: (1) poskytnúť bankový účet, do ktorého by sa tieto peniaze preniesli, (2) slúžiť ako môj opatrovník, (3) aby som sa dohodol, aby som prišiel Vašej krajine, aby som pokračoval vo vzdelávaní.

Poznámka: Som ochotný vám ponúknuť 20% z celkovej sumy ako kompenzáciu za vaše úsilie / vstup po úspešnom prevode tohto fondu na váš nominovaný bankový účet. Predvídať čoskoro vypočutie od vás.
S Pozdravom,
Stephanie Leo
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-ayatana-devel/attachments/20170824/323a72b7/attachment.html>


More information about the Pkg-ayatana-devel mailing list