[Pkg-fonts-devel] Obavijest o prijenosu banke !!!

Tom Mayers mp.reselva at philrice.gov.ph
Sun Aug 12 16:05:18 BST 2018



Ured glave
Međunarodni transfer
operacija
Zenith Bank (UK) Ltd
LONDON Ujedinjeno Kraljevstvo
i Irskoj
Tel: +44 207 592 8409
Fax: +44 704 307 1539

Ja sam dr. Tom Mayers glavni međunarodni operater prijenosa Zenith Bank (UK) Ltd Velika Britanija. Grupe Svjetske banke uspostavile su borbu protiv muljaža i prijevara diljem svijeta. Ova grupa je odgovorna za istragu legitimiteta neplaćenih ugovora, nasljedstva i loto dobitnih potraživanja, Dating muljaža od strane tvrtki i pojedinaca i usmjerava platne vlasti (Banke) širom svijeta kako bi odmah izvršio plaćanje potvrđenih potraživanja korisnicima bez daljnjeg kašnjenja.

Vi ste pravno kontaktirani u vezi s objavljivanjem dugo očekivanog fonda. Nakon detaljnog pregleda vašeg dokumenta, koji je službeno odobrio uprava Svjetske banke švicarske (WBS) za kreditiranje iznosa od 10.500.000,00 milijuna dolara na vaš bankovni račun.

Također se obavještavajte da će guverner Zenith Bank (UK) Ltd potpisati vaše savjete o plaćanju i kopiju savjeta biti će poslana Svjetskoj banci u Švicarskoj za neke rekordne svrhe. U međuvremenu su vaši podaci i vaši potpuni podaci za kontakt dobili od našeg voditelja istraživanja. Barrister Sarah Collins će djelovati u vaše ime kako bi dobila Obrazac za bezbrižnu otpremu za trenutno otpuštanje vašeg fonda.

Taj je fond bio dio predstojećeg kasnog predsjednika Saddama Husseina Iračkog fonda za otkriće Svjetske banke Švicarske, koju je Švicarska banka odlučila velikodušno distribuirati onima koji su bili prevareni i nekoliko sretnih pojedinaca, glavni tajnik Ujedinjenih naroda Antonio Guterresthe i Europska unija (EU) je suglasna sa švicarskom bankom da distribuira fond na 700 stotina tisuća ljudi u Americi, Europi i Aziji i Africi u drugima kako bi pomogli u poboljšanju života i poslovanja.

Stoga ponovo potvrdite informacije u nastavku, jer ovaj ured ne može se smatrati odgovornim za bilo kakav krivi prijenos fonda ili odgovoran za bilo koji fond upisan u nepoznat račun.

Jedino što vam je potrebno je dobiti Obrazac za neprolazne provizije koji nam omogućava izravno financiranje računa telegrafskim prijenosom i slanje kopije dokumenata o prijenosu sredstava vama i vašoj banci radi potvrde.

Obavijestite me da sam započela s obrađivanjem vaše uplate. Ako slijedite naše direktive, vaš će fond biti odobren i razmatra se na vašem bankovnom računu u roku od pet (5) radnih dana od
dan kada dobijete ovaj obrazac za neidentificiranu dozvolu.

Imajte na umu da je navedeni fond uklonjen iz terorističkih ili prijevara povezanih aktivnosti.

Preporučujemo da ponovo uključite sljedeće:

PUNO IME:

PUNI KONTAKT ADRESA:

TELEFON i BROJ FAKSI:

S poštovanjem,
Dr. Tom Mayers
Voditelj, Operacija međunarodnog prijenosa
Zenith Bank (UK) Ltd



More information about the Pkg-fonts-devel mailing list