Very Urgent Please !!!

Mr Shayne Elliott ardanta at dgip.go.id
Tue May 20 14:24:31 UTC 2014


Dragi prijatelju ,

Molim vas možete li se vjerovati ? Ja sam gospodin Shayne ELLIOTT Ja sam građanin Virgin Islands , ovdje u Velikoj Britaniji . Radim za ANZ Bank u Londonu . Pišem vam iz mog ureda koji će biti od ogromnog korist za nas oboje . U mom odeljenju , što je glavni financijski direktor , otkrio sam napušten iznos od £ 20,5 miliona Great British Pounds Sterling ( dvadeset miliona pet stotina hiljada funti ) na račun koji pripada jednom od naših stranih kupaca Kasni gospodin Ost Bob , koji , nažalost, izgubili svoj život u avionskoj nesreći .

Izbor kontaktiranja vam je pobudila iz geografske prirode gdje živite , posebno zbog osjetljivosti tih transakcija , službenici banke su čekali neki od rodbine da dođe - up za tvrdnju , ali niko nije uradio . Ja osobno su bili neuspješni u pronalaženju rodbine za proteklih dvanaest ( 12 ) godina , ja tražiti vaš pristanak da vam predstaviti kao rodbinu / Will korisnik na pokojnika , tako da će biti prihod od ovog računa u vrijednosti od £ 20,5 miliona funti prebačen na vaš bankovni račun kao rodbinu u Late Mr.OST BOB

http://www.greatdreams.com/plane261.htm

Ovo će biti isplaćena ili dijeli u ovim procentima , 60 % za mene i 40 % za vas . Sve što je potrebno je da se upload svoje podatke u našem bankarskom sistemu baze podataka kao rodbinu da pokojni gospodin Ost Bob . Svi sada potrebna je vaš iskren suradnju , povjerljivost i Trust kako bi se omogućilo nam vidjeti kroz ovu transakciju . Molimo Vas da imate da ova transakcija 100 % tajnu zbog moje pozicije ovdje u mojoj banci .

Dobio sam tvoj kontakt iz vaše zemlje međunarodnih poslovnih informacija ; Odlučio sam da vam se obrati u nadi da će vam ovaj posao zanimljivo . Molimo da na potvrdu ove poruke i ukazuje na svoj ​​interes ću vam dostaviti s više informacija . Nastojati da mi javi svoju odluku što je prije moguće . Ja ću bih da investiraju svoje učešće 60 % u vašoj zemlji .

Osigurati me sljedeće informacije putem maila ili telefona jer imamo 7 dana da zaključi ovu transakciju je vrlo hitno molim te .

1 . Vaše ime i prezime .....................
2. . Vaš Mobilni telefon broj ..............
3. . Vaša Kontakt Adresa ......................
4 . Held Zanimanje / Pozicija ..................
5 . Vaš Fax ..........................


Srdačan pozdrav ,
ANZ BANK LONDON .
Finansijski direktor
REGIONALNI URED
Od MR . Shayne ELLIOTT
Mob : +447 0457 67766



More information about the pkg-gnome-maintainers mailing list