Svar

Santander Bnk UK qrpeng at cau.edu.cn
Mon Jan 30 00:27:39 UTC 2017


Mr. Juan Rodriguez Inciarte
Operasjoner/Regional Manager
Santander Bank Plc,
47-48 Piccadilly
PICCADILLY
W1J0DT
London Storbritannia
hei kompis
Jeg Mr. Juan Rodriguez Inciarte, fra Harlesden nordvest i London, leder av regnskap Audit Department og formelle senior programmerer manager i Deutsche bank, her i England (Santander Bank Plc). Jeg har også jobbet for den nyeste ministrene Bank Plc.
Jeg skriver du om en bedrift forslag som vil være en enorm fordel for oss begge. I min avdeling, som den eneste operasjoner/Regional Manager grenen Manager Santander Bank Plc. Jeg oppdaget en Sum (£21,500,000,00) britiske pund (tjue millioner fem hundre tusen britiske pund) i en konto som tilhører en av våre utenlandske kunder (sent David McDowell Brown) en amerikansk statsborger Arlington Virginia, som dessverre mistet livet på første februar 2003 gjennom sørlige USA romfergen Columbia, døde han en enkelt mann.
Valg av kontakter deg vekket fra den geografiske naturen hvor du bor, spesielt på grunn av følsomheten av overføringen og fortielse her-in. Vår bank har ventet på noen av slektningene å komme opp for kravet, men ingen har gjort det og jeg personlig har vært mislykket å finne slektninger, jeg nå søker ditt samtykke til å presentere deg som den neste av slektninger (vil BEGUNSTIGET) til avdøde slik at utbyttet av denne kontoen verdsatt (£21,500,000,00) britiske pund kan betales til deg.
Likevel, dette vil bli utbetalt eller delt i disse prosenter, 50% for meg og 40% du mens 10% for alle utgifter påløpt i løpet av transaksjonen. Jeg har sikret alle nødvendige juridiske dokumenter som kan brukes til å sikkerhetskopiere dette kravet vi gjør. Alt jeg trenger er å fylle inn ditt navn til dokumenter og legalisere det i retten her å bevise som legitime mottaker. Alt jeg trenger nå er din ærlige samarbeid, konfidensialitet og tillit å se denne transaksjonen gjennom. Jeg garantere deg at dette blir utført under en legitim ordning som vil beskytte deg mot brudd på loven hvis du vil skille som inheritor av denne påstanden, jeg skal behandle hevder i ditt navn. Jeg bare trenger du sende gyldig identifikasjonsdetaljer og jeg vil godkjenne kravet i ditt navn.
Gir meg følgende nedenfor, som vi har 7 dager til å kjøre det gjennom. Dette er veldig haster.
1. fulle navn:
2. din direkte mobilnummer:
3. kontaktadresse:
4. yrke:
5. alder:
6. sex:
7. nasjonalitet:
Takker du i påvente av gunstige svar.
vennlig hilsen
Mr. Juan Rodriguez Inciarte.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-llvm-team/attachments/20170129/a6c47a96/attachment.html>


More information about the Pkg-llvm-team mailing list