Van de heer John Tugwell

Mr.John Tugwell mrjohnt44 at gmail.com
Sat Jul 31 01:13:46 UTC 2010


Geachte. Vriend 

Ik ben de heer John Tugwell van Harlesden, North West London, hier in Engeland. Ik werk voor NatWest Bank Corporation Londen. Ik schrijf u vanuit mijn kantoor, dat zal van een immens voordeel voor ons beiden. In mijn departement, wordt de assistent-manager (Greater London Regional Office), ontdekte ik een verlaten bedrag van £ 15 miljoen Britse ponden (vijftien miljoen Britse ponden) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Mr Terry Ryan een Amerikaanse burger die helaas verloor zijn leven in de vliegtuigcrash van Alaska Airlines-vlucht 261, die crashte op 31 januari 2000, met inbegrip van zijn vrouw en enige dochter. 


De keuze van contact met u wordt opgewekt uit de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transactie. En de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank is wachten op een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft dat gedaan. Ik heb persoonlijk het ongelijk zijn gesteld in het lokaliseren van de verwanten voor 2 jaar nu, zoek ik uw toestemming om u als volgende van verwanten / Zal Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 15 miljoen pond kunnen worden aan u uitbetaald. 


Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met dit percentage, 60% voor mij en 40% aan jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om back-up van deze eis die wij stellen. Alle ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om u te bewijzen als de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nodig nu is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen om ons ziet deze transactie door. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die u beschermt tegen eventuele schending van de wet. 


Geef mij het volgende: zoals we hebben 7 dagen om het uit te voeren door. Dit is heel erg URGENT PLEASE. 


1. Volledige naam 
2. Direct Uw GSM nummer 
3. Leeftijd 
4. Uw contactadres. 


Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u dit voorstel interessant vindt. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht, met vermelding van uw interesse zal verstrekken u met meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing zo spoedig als mogelijk. 


Met vriendelijke groet, 
De heer John Tugwell 


 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-multimedia-maintainers/attachments/20100730/0aa5164b/attachment.htm>


More information about the pkg-multimedia-maintainers mailing list