[Pkg-nginx-maintainers] KIEMELT AJÁNLATAINK : Generál kivitelezés !

Road-Ép General Kft . info at roadepgeneral.hu
Tue Apr 23 10:55:09 BST 2024


Kedves Ügyfelünk !   Örömmel köszöntjük Önt a Road-Ép General Kft-nél! Cégünk teljes generálkivitelezéssel foglalkozik, így minden építési projektjére megoldást kínálunk az alábbi területeken  
   Út- és hídépítés: Szakértelmünk kiterjed az út- és hídépítés minden fázisára, beleértve az előkészítést, tervezést, építést és burkolatok elkészítését.   Lakóépületek építése és felújítása: Vállaljuk lakóépületek, lakóparkok és egyéb ingatlanok teljes körű építését és felújítását, beleértve az épületszerkezetek, belső kialakítások és külső területek kivitelezését.   Középületek építése: Tapasztalt csapatunk szakértelmét használva vállaljuk középületek, mint például iskolák, egészségügyi intézmények, irodaházak és kereskedelmi egységek építését.   Ipari létesítmények építése és fejlesztése: Professzionális csapatunk képes ipari létesítmények, gyárak, raktárak és logisztikai központok építésére és fejlesztésére, optimalizálva a termelési és logisztikai folyamatokat.   Környezetvédelmi projektek: Aktívan részt veszünk környezetvédelmi projektekben, beleértve a hulladékgazdálkodási rendszerek kiépítését, víz- és levegőtisztítási berendezések telepítését és zöldterületek kialakítását.    
 Bízunk benne, hogy ezek a szolgáltatások megfelelnek az igényeinek, és várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Önnel az építészeti projektjei sikeres megvalósításában.  Ajánlataink !   
  Műszaki tartalom: AC11 Kopó Aszfaltból Történő Aszfaltozás  
 1. Felület előkészítése.
 2. Aszfalt rétegek elhelyezése 4 cm vastagságban Finisherrel történő kialakítás.
 4. Végleges tömörítése
 5. Végső ellenőrzés és tisztítás.
  
 ÁR : 8.000 Ft + Áfa / m2 
  
  
  
  
  Műszaki tartalom: Térburkolat készítése  
 
 1. Felület előkészítése:
  Létesítési helyszín megtisztítása és előkészítése Részek egyenletes megemelése vagy leengedése szükség esetén Alapvető talajmunkák, beleértve a feltöltést vagy ásást a szükséges mélység eléréséhez  2. Alapozás és stabilizálás:
  Alapozóréteg kialakítása a kívánt vastagságban és minőségben Stabilizáló anyagok felhasználása az alapozó rétegben a talaj stabilitásának és terhelhetőségének növelése érdekében  3. Térburkolat lerakása:
  Kiválasztott térburkolat, például térkő, járólap vagy betonlapok pontos és egyenletes elhelyezése Szükség esetén vágások és illesztések elvégzése a kívánt forma és mintázat eléréséhez  4. Végleges rögzítés és fugázás:
  Térburkolat rögzítése megfelelő ragasztóval vagy betonágyazattal a stabilitás és tartósság érdekében Fugázás az illesztések között, használva megfelelő minőségű fugázó anyagot a vízelvezetés és esztétikai szempontok miatt  5. Végső ellenőrzés és tisztítás:
  Térburkolatok ellenőrzése egyenletes elhelyezésre, rögzítésre és fugázásra Felület tisztítása és utolsó ellenőrzés a munka minőségének biztosítása érdekében   Bízunk benne, hogy ezek a szolgáltatások megfelelnek az igényeinek, és várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Önnel az építészeti projektjei sikeres megvalósításában. Üdvözlettel, A Road-Ép General Kft csapata www.roadepgeneral.hu Tel: 0630 341 8449  E-mail : info at roadepgeneral.hu

A hírlevélről történő leiratkozáshoz nyissa meg ezt a linket: https://admin.dimail.hu/external/unsubscribe/22914136.535a7fbdbf2810c32db7ea5aab52ab5a
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://alioth-lists.debian.net/pipermail/pkg-nginx-maintainers/attachments/20240423/3ed50b9c/attachment.htm>


More information about the Pkg-nginx-maintainers mailing list