[pkg-php-pear] Zelo Nujno prosim !!

Mr David Hisco I. lbonini at miviot.gob.pa
Tue Dec 10 07:14:20 UTC 2013


Od: David HISCO.
Sprejmite moje iskreno opravičilo, če moj mail ne izpolnjuje svoje osebne etike.
Se bom predstavim kot gospod David HISCO, sem državljan Deviški otoki Britanski prebiva v Londonu. Direktor oddelka za upravljanje računov, spremljanje finančnega omrežje tukaj v Združenem kraljestvu.
To je detajl, kaj hočem, da mi pri tem pomaga, eden od naših računov z zadrževanjem ravnotežja dvajset milijonov petsto tisoč funtov. Je bil mirujejo in ni bilo v uporabi zadnjih dvanajst (12) let.
Iz mojih preiskav in potrdil, lastnik tega računa, tujec po imenu (Ost Bob) je umrl 31. januarja 2000.
http://www.greatdreams.com/plane261.htm
http://www.historylink.org/index.cfm?DisplayPage=output.cfm&File_Id=2958
In od takrat je ni nihče naredil nič glede uveljavljanja tega denarja, ker ga nima družinske člane, ki se zavedajo obstoja niti računa niti sredstev.
Sem iskati vaše privoljenje, da vam predstavi kot ožjih sorodnikov / Will upravičenec do pokojnika, tako da se izkupiček od tega računa vrednotijo na £ 20,5 milijona funtov lahko plača (prenosa) na vaš račun v vaši državi.
To bo izplačana ali delijo v ti odstotki, 60% za mene in 40% za vas. Vse potrebne pravne dokumente, ki se lahko uporabljajo za varnostno kopiranje s to trditvijo se nam bodo zavarovani.
Prosim vas, da mi naslednje, saj imamo 7 dni časa, da ga vodijo skozi. To je zelo zelo NUJNO PROSIM.   1. Ime in priimek. 2. Vaš Direct Mobile Number. 3. Vaš kontaktni naslov. 4. Vaš Age. 5. Vaš poklic. 6. Številka faksa.
Vaše soglasje k tem e-mail in poslovnega predloga se bo zelo cenjeno.   S spoštovanjem, Gospod David HISCO.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-php-pear/attachments/20131210/948ba755/attachment.html>


More information about the pkg-php-pear mailing list