[Pkg-shadow-devel] Dragii am iubit nevoie urgentă de a răspunde la tine ...

Mrs Kate Donald raphlebe at yahoo.com
Mon Feb 7 21:19:49 UTC 2011


Iubiti credinciosi,

Numele meu este Kate doamna Donald. Sunt o femeie pe moarte, care a decis să doneze ceea ce am să caritate prin tine. Am 66 de ani şi a fost diagnosticat pentru cancerul de aproximativ 2 ani în urmă, imediat după moartea soţului meu, care a avut mi-a lăsat totul a lucrat pentru.

Când soţul meu a fost târziu în viaţă, el a depus suma de 2 milioane GBP într-o bancă din Londra, care este acum pierde şi se stinge acolo. Sunt pe moarte şi medicul meu mi-a spus că nu va dura mult timp din cauza unor probleme de sănătate meu complicat, am cancer.

Am fost atins de Domnul pentru a dona aceste fonduri pentru o mai bună viaţa a mai puţin privilegiate prin tine pentru munca binele omenirii, mai degrabă decât să permită rudele soţul meu la abuz soţului meu hard câştigat fonduri inadecvat.
 
Aţi putea fi întrebam de ce te-am ales, dar cineva trebuie să fie ales. Am decis să vă ajunge direct pentru a solicita asistenţă pentru dumneavoastră, vreau să utilizeze aceşti bani, în conformitate cu voinţa mea.

Eu voi fi merge în pentru o operaţie, şi mă rog ca am supravieţui operaţiunea am decis să
VA / dona suma de (2 milioane GBP) pentru caritate prin tine pentru lucrare bună a Domnului, şi pentru a ajuta la mamă, mai puţin privilegiate şi, de asemenea, pentru asistenţa de văduve.

În prezent, am informat avocatul meu despre decizia mea în DISPUS acest fond pentru caritate prin tine. Am instrui el că 20% din acesti bani atunci când aprobate de banca va merge pentru tine, 70% vor fi utilizate de către dumneavoastră pentru organizaţia mea şi înălţătoare a celor săraci şi nevoiaşi în ţara dumneavoastră, care va purta numele meu Kate DONALD FUNDATIA, apoi 10% pentru cheltuielile pe care le face în această tranzacţie, astfel încât orice fondurile pe care le pune în acest lucru va fi echilibrat înapoi la tine în măsurile corecte. Eu va instrui-l pentru a aranja pentru eliberarea de bani pentru a vă cât mai curând am sa-ti iei răspunde. Ştiu că nu s-au întâlnit pe tine, dar spiritul meu mi-a spus să fac acest lucru şi sper că voi acţiona cu sinceritate.

Reţineţi că voi aprecia confidenţialitatea dvs. cea mai mare în această privinţă până când sarcina este realizat, ca nu vreau nimic, care va pune în pericol ultima mea dorinţă, datorită faptului că nu vreau rude sau membri ai familiei în picioare în calea mea ultima dorinta. În al doilea rând am face acest lucru cu încredere vă rog să nu mă eşua.

Amabilitatea de a mă ajunge cât mai curând posibil.

Multumesc,
Cu stimă,
Doamna Kate Donald.
mrskatedonald at hotmail.com


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.alioth.debian.org/pipermail/pkg-shadow-devel/attachments/20110207/054a4943/attachment.htm>


More information about the Pkg-shadow-devel mailing list