Od Dr. Brendan Nelson

Dr Brendan Nelson. unidad_acad_caracas at unefa.edu.ve
Mon May 2 19:42:10 UTC 2016


Ahoj příteli,

Jsem Dr. Brendan Nelson Vedoucí účetní audit odboru bankou, z Londýna, 48 Haymarket SW1Y 4SE Piccadilly Circus, tady v Anglii (Royal Bank of Scotland). Píši Vám o obchodní návrh, který bude mít nesmírnou a vzájemného prospěchu pro nás oba. Mohlo by to zájem, abyste věděli, že v mém oddělení, je vedoucímu účet auditu, jsem zjistil, součet £ 18,5 milionu (Osmnáct milionů pět set tisíc Velká britská libra) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní obchodních Mogul pan John Lambert, Američan, který se stal obětí letecké havárii v roce 2012, zabíjet jej a jeho rodinných příslušníků. John Lambert 44, Springfield, a Robin Melton, 46 Ozark, zemřel, když SR22 2002 Cirrus havarovalo na poli v blízkosti křižovatky Farm Road 81 a Missouri 123. Také v letadle v době havárie byly Lambert má tři děti - McKinley, 15; a Grayson, 16, Joshua, 10. Litujeme velkou ztrátu.

(http://www.dailymail.co.uk/news/article-2203861/Family-die-plane-crash-middle-night-business-man-father-controls.html)

Nicméně, výběr z Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvláště vzhledem k citlivosti na transakce a důvěrnost zde. Nyní náš bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-až k tvrzení, bez úspěchu v průběhu roku. Osobně jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným; Mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / příjemce, aby zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu oceněn na 18,5 liber milionu Great British Koruny může být vyplacena / převedena na vás jako pojmenované další příbuzný / příjemce.

To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 60% pro mě a 40% na vás. Mám zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity k zálohování toto tvrzení. Všechno, co potřebujete, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný příjemce. Všechny Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a důvěry, které nám umožňují vidět tuto transakci prostřednictvím. Já vám zaručit, že to bude popraven za ambity ze zákona a na základě zabezpečené legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona.

Prosím, uveďte mi následující, protože máme sedmi (7) dnů ke spuštění této projít. To je velmi URGENT PROSÍM.
1. Celé jméno:
2. Váš přímý Mobil:
3. Vaše kontaktní adresa:
4. Povolání:
5. Věk:
6. Pohlaví:
7. Národnost:

S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh zajímavé. Prosím o vašem potvrzení této zprávy a uvedením Vašeho zájmu tě Furnish s dalšími informacemi. Endeavour se dejte mi vědět vaše rozhodnutí, spíše než držet mě čeká.

Poděkoval vám v očekávání pro příznivé a pozitivní odpověď.

S pozdravem,
Dr. Brendan Nelson



More information about the Pkg-voip-maintainers mailing list