<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
    <title></title>
  </head>
  <body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
    Hello again<br>
    <br>
    I succeeded in finding a file named "lexmark-scan.log" and here
    follows the contence:<br>
    <br>
-------------------------------------------------------------------------------------------------------<br>
    [sanei_debug] Setting debug level of lexmark to 255.<br>
    [lexmark] SANE Lexmark backend version 1.0.30-devel<br>
    [lexmark] sane_init: version_code=0x7fffa465afdc<br>
    [lexmark] attachLexmark: devname=libusb:001:005<br>
    [lexmark] attachLexmark: couldn't open device `libusb:001:005':
    Device busy<br>
    [lexmark] sane_get_devices: device_list=0x7fffa465b048, local_only=0<br>
    scanimage: no SANE devices found<br>
    [lexmark] sane_exit<br>
--------------------------------------------------------------------------------------------------------<br>
    <br>
    <br>
    The opening of "lexmark-scan.pnm" failed (cannot be opend)<br>
    <br>
    <br>
    -------- Original-Nachricht --------
    <table class="moz-email-headers-table" border="0" cellpadding="0"
      cellspacing="0">
      <tbody>
        <tr>
          <th align="RIGHT" nowrap="nowrap" valign="BASELINE">Betreff: </th>
          <td>Re: [sane-devel] scanning only 75 dpi</td>
        </tr>
        <tr>
          <th align="RIGHT" nowrap="nowrap" valign="BASELINE">Datum: </th>
          <td>Tue, 10 May 2011 22:31:04 +0200</td>
        </tr>
        <tr>
          <th align="RIGHT" nowrap="nowrap" valign="BASELINE">Von: </th>
          <td>Gerrit Borgers <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:gerrit_borgers@t-online.de">&lt;gerrit_borgers@t-online.de&gt;</a></td>
        </tr>
        <tr>
          <th align="RIGHT" nowrap="nowrap" valign="BASELINE">An: </th>
          <td>stef <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:stef.dev@free.fr">&lt;stef.dev@free.fr&gt;</a>,
            <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:sane-devel@lists.alioth.debian.org">sane-devel@lists.alioth.debian.org</a></td>
        </tr>
      </tbody>
    </table>
    <br>
    <br>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
    <title></title>
    Hello<br>
    <br>
    First thanks for the quick answer!<br>
    <br>
    I must admit, that some "numbers" of my problem changed: After <br>
    <br>
    downgrading ubuntu 11.04 to 10.10 AND <br>
    downgrading suse 11.4 to 11.3 <br>
    <br>
    I realised: the running version of xsane with ubuntu 10.10 AND suse
    11.3 was <br>
    <br>
    <b><big>xsane .997</big></b><br>
    <br>
    As I am no champion in debugging I have problems with Your demans to
    send the Lexmark-scan.log file. I don't exactly know how to create
    this file an where to look at it ....<br>
    <br>
    but I can send results of 75 dpi scanning and 150 dpi scanning <br>
    <pre wrap="">
export SANE_DEBUG_LEXMARK=255
export SANE_DEBUG_LEXMARK_LOW=255
scanimage --resolution 150 2&gt;lexmark-scan.log &gt;lexmark-scan.pnm</pre>
    <br>
    <br>
    <br>
    Am 10.05.2011 09:02, schrieb stef:
    <blockquote cite="mid:201105100902.01578.stef.dev@free.fr"
      type="cite">
      <pre wrap="">Le lundi 2 mai 2011 13:12:24 Gerrit Borgers, vous avez &eacute;crit :
</pre>
      <blockquote type="cite">
        <pre wrap="">Dear Ladies and Gentlemen




<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:sane-devel@lists.alioth.debian.org">sane-devel@lists.alioth.debian.org</a>


Upgrading my Linux makes problems with using the scanner of Lexmark X1270



FSC Esprimo E5600; FSC Lifebook S7110; Lexmark X1270

-----------------------------------------------------------------
ubuntu 11.04; x-sane 0.998; Lexmark X1270; scannt nur mit 75 dpi
ubuntu 10.10; x-sane 0.998; Lexmark X1270; scannt bis 300 dpi

suse 11.4; x-sane 0.998; Lexmark X1270; scannt nur mit 75 dpi
suse 11.3; x-sane 0.998; Lexmark X1270; scannt bis 300 dpi

ubuntu 11.04; x-sane 0,998; Lexmark X1270; scans only with 75 dpi
ubuntu 10.10; x-sane 0,998; Lexmark X1270; scans to 300 dpi

suse 11.4; x-sane 0,998; Lexmark X1270; scans only with 75 dpi
suse 11.3; x-sane 0,998; Lexmark X1270; scans to 300 dpi
-----------------------------------------------------------------
My scannerconnection in USB



Yours
     Gerrit Borgers

--
sane-devel mailing list: <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:sane-devel@lists.alioth.debian.org">sane-devel@lists.alioth.debian.org</a>
<a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.alioth.debian.org/mailman/listinfo/sane-devel">http://lists.alioth.debian.org/mailman/listinfo/sane-devel</a>
Unsubscribe: Send mail with subject "unsubscribe your_password"
             to <a moz-do-not-send="true" class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:sane-devel-request@lists.alioth.debian.org">sane-devel-request@lists.alioth.debian.org</a>
</pre>
      </blockquote>
      <pre wrap="">        Hello,

        I need more information to have an idea of what is going on. You can 
generate debug data by running the following commands:

export SANE_DEBUG_LEXMARK=255
export SANE_DEBUG_LEXMARK_LOW=255
scanimage --resolution 150 2&gt;lexmark-scan.log &gt;lexmark-scan.pnm

        then send the lexmark-scan.log file.

Regards,
        Stef
</pre>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>